Nieuwe Tee Markers en scorekaart

Nu het World Handicap System zijn intreden heeft gedaan en u van iedere tee kunt spelen, hebben we iets moois bedacht wat voor iedereen herkenbaar is en waar wij als The Dutch natuurlijk enorm trots op zijn.

The Dutch Tartan Tee
Het begint met de tee het dichtst bij de fairway The Dutch Tartan Tee. Voor iedereen herkenbaar en vastgelegd in het Scottish Register of Tartans.

Made In Scotland Tee
Als tweede naam hebben wij gekozen voor de Made In Scotland Tee. Met Made in Scotland is het allemaal begonnen. ‘Four Golf Professionals had a dream. To create their own unique golf team committed to improvement, quality and fun. Inspired by their pure love of the game they bring their plan into action. This idea was Made in Scotland.‘

Deze tee is vooral bedoeld voor iedereen. Voor de Feel Good Factor en de Fun de meest ideale tee voor de spelers die deelnemen aan events.

The Dutch Tee
Het herkenbare oranje logo met witte tees. Voor de gevorderde speler. Een echte Risk & Reward Tee.

The Dutch Futures Tee
Van 2007 t/m 2009 organiseerde Made in Scotland het Challenge Tour Event ‘ The Dutch Futures’ op Houtrak. Nu 11 jaar later zouden we dit jaar in augustus dit toernooi voor onze The Dutch Futures talenten naar The Dutch halen. Helaas hebben we dit vanwege het coronavirus moeten annuleren, maar voor 2021 is er weer goede hoop om een Challenge Tour Event te organiseren; dé springplank voor de professionele golfer naar The European Tour. Deze tee is alleen weggelegd voor de meer geoefende golfer. Misschien moet u het een keer proberen en daarna nooit meer!

Wij wensen u veel speelplezier van de nieuwe tees!

Let op: De stroke-indexen zijn gewijzigd op basis van de door u ingevoerde qualifying kaarten. Ook hebben wij een QR-code toegevoegd op de scorekaart die direct doorverwijst naar de handicap tabel.