Word onderdeel van The Dutch Family

Spelen en genieten op de meest toonaangevende golfbaan van Nederland

Golfen is momenteel een van de gezondste sporten die we in Nederland kunnen beoefenen. Lekker in de frisse buitenlucht en met een select groepje de baan in.

Verbroedering en clubgevoel

Op The Dutch  heerst een huislijke en informele sfeer wat juist verbroedering geeft onder onze Members en iedereen is Part of The Dutch Family.

Naast alle voordelen van The Dutch zoals het (zakelijk) netwerk, de diverse golfprogramma’s en de fantastisch onderhouden baan maakt de persoonlijke service, die wij al onze Members bieden, een bezoek aan The Dutch een onvergetelijke beleving.

Al met al een reden om eens een kijkje te komen nemen op The Dutch om dit zelf te ervaren.

Kom langs en ervaar The Dutch zelf

Wilt u als Private Member spelen op the Dutch dan heeft u een speelrechtcertificaat nodig. Deze zijn beperkt verkrijgbaar en kunnen via The Dutch Auction House worden verkregen. Dit is een besloten veilingwebsite waar speelrechtcertificaten worden aangeboden. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen wordt een match tot stand gebracht en wordt het certificaat overgedragen aan de nieuwe Member.

Heeft u interesse in het deelnemen aan onze The Dutch Auction House dan vragen we om onderstaand formulier in te vullen. Dan wordt er contact met u opgenomen door een van onze pro’s en wordt er een afspraak met u gemaakt voor een kennismaking op The Dutch.

Interesse Membership The Dutch

U bent geïnteresseerd in een van de mogelijkheden die wij golfliefhebbers en ondernemers bieden. Vul het onderstaande formulier in, hierna nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

    Bij het invullen van uw gegevens gaat u akkoord dat The Dutch uw gegevens gebruikt voor het verzenden van e-mails met promotionele inhoud. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.