Toonaangevend in Nederland

The Dutch ligt centraal in Nederland, in het dorp Spijk (gemeente West Betuwe). De door topdesigner Colin Montgomerie ontworpen golfbaan op International Championship Niveau wordt onderhouden volgens de hoogste Europese normen. The Dutch is daarmee koploper in Nederland voor wat betreft onderhoudseisen en bespeelbaarheid.

Designed by Colin Montgomerie

The Dutch is een par 71 Colin Montgomerie Signature Design Golf Course. Dit geeft de baan een internationale kwalificatie; noodzakelijk en onmisbaar om grote internationale toernooien te verwerven. The Dutch was van 2016 tot en met 2018 dan ook een van de bestemmingen van de European Tour. De baan was toen gastheer van het KLM Open.

Nummer 1 in onderhoud en faciliteiten

Het onderhoud van de prachtige 18 holes wordt verzorgd door een groep van 12 vaste greenkeepers. Zij zijn gedurende het gehele jaar werkzaam om de baan in topconditie te houden, wat onder andere resulteert in een GEO-certificaat (GolfEnvironment Organization); het internationale bewijs van duurzaam golfbaanbeheer.

Greenkeepers en Baanonderhoud

Het succesvolle talenten programma: The Dutch Futures

The Dutch Futures is de standaard voor topgolf in Nederland. Discipline en karakter zijn nodig om de top te halen. The Dutch Futures doen er dan ook alles aan om de top te halen, met veel trainingsuren en presteren onder druk. Dit alles onder professionele begeleiding van de beste coaches.

Op weg naar de golftop

News

The Dutch Academy...

Onze faciliteiten zijn ook bereikbaar voor iedere golfer die met plezier aan zijn spel wil werken. Samen met de beste coaches gaan we aan de slag met jouw golfspel.

Kom eens mee trainen!