Dé evenementenlocatie van golfende ondernemers

Golf staat bij ons op nummer 1 maar daarnaast streven wij naar een topbeleving in alle facetten binnen onze mooie golfclub. Vanaf de poort tot aan de tee en van onze unieke lockerrooms tot aan onze gastvrije shop met prachtige kleding en accessoires. Wij willen u en uw gasten van dienst zijn en u verrassen.

Events

The Dutch biedt veel mogelijkheden om non golf events te organiseren in een van de sfeervolle ruimtes of op ons terras. Van een kleine vergadering tot grote bedrijfspresentaties of personeelsfeesten, alles is mogelijk en op maat in te vullen. In overleg met de keuken kunnen we deze dag aankleden met een heerlijke lunch, een uitgeserveerd diner of een informele BBQ op ons terras.

Bekijk alle ruimtes

Services

De medewerkers van The Dutch doen er alles aan om Members en hun gasten een onvergetelijke dag te bezorgen en een warm thuisgevoel te geven. Onze unieke wijze van service maakt dat The Dutch zich mag rekenen tot het topsegment van Europese golfbanen.

Onze Shop

De polo met onze witte tee's zijn ondertussen iconisch in de Europese golfwereld. Deze zijn natuurlijk verkrijgbaar in onze shop samen met diverse fraaie artikelen met ons logo van topmerken. Laat u verrassen en geniet van de kwaliteit en service. Tevens is het mogelijk om uw eigen bedrijfslogo op de kleding of items te voorzien tijdens uw eigen event.

Een greep uit de selectie

European Tour Destination

The Dutch is als European Tour Destination geselecteerd in een netwerk van banen op topniveau en die een associatie hebben met de European Tour. Superieure baankwaliteit en de uitstekende service spelen hierbij voor ons de belangrijkste rol. Als Member profiteert u van dit netwerk wanneer u op bezoek gaat op een partnerbaan.

Meer informatie

Duurzaamheid

De natuur is ons werkgebied en deze behandelen we met respect. Want ook voor ons is duurzaamheid een belangrijk punt. Wij werken volgens de GEO normen, de standaard voor duurzaam onderhoud van golfbanen.

Wij verwelkomen u graag!