Zeg je Maserati, dan zeg je prachtige designs en pure Italiaanse passie. Op zaterdag 13 mei kunt u in een aantal nieuwe modellen uit de Maserati range van onze Member Louwman Exclusive testrijden.

Meld u direct aan

The Sound of Passion

De perfecte combinatie tussen stijl en sportiviteit, voor zowel de comfortabele zakenritten als de wat stoerdere chauffeur. En naast het elegante exterieur weet u dat er ook veel aandacht aan het interieur wordt gegeven. Het beste leer, het nauwkeurigste stikwerk en geraffineerde details. Maserati staat voor jarenlange expertise en passie voor auto’s. Het begon met vier broers die waren verenigd in hun liefde voor auto’s en motoren en het einde is nog lang niet in zicht. Met de nieuwe MC20 heeft het Italiaanse merk een nieuw tijdperk ingeluid.

Ervaar zelf de krachtige motor op de wegen in en rondom de West Betuwe.

Progamma

Op zaterdag 13 mei is het mogelijk via een van de tijdslots een testrit in te boeken.

Na een heerlijke kop koffie, stapt u in de auto en ontdekt u – tijdens een uitgestippelde route van plusminus 45 minuten – waar de Maserati echt voor staat. Want erover lezen of horen is toch iets anders dan het zelf ervaren.

Beschikbare tijden: 09.30 | 11.00 | 13.00 | 14.30 | 16.00 uur.

De testritten zijn onder begeleiding van een volgauto en tevens is het mogelijk om een introducee mee te nemen (deze mag niet zelf rijden maar als bijrijder genieten).