Golf & Business een gezonde combinatie!

The Dutch is opgericht door en voor golfers, rond een ambitieus, ondernemend netwerk uit het bedrijfsleven. The Dutch weet zich jaar in jaar uit te onderscheiden door de vele topfaciliteiten en service, maar vooral door de aandacht voor de zakelijke golfer en zijn of haar relaties.

Een club voor Private Members

Naast het zakelijke netwerk bieden we alle ruimte aan onze Private Members die kwaliteit en persoonlijke service, zowel op als naast de baan, hoog in het vaandel hebben staan. We bieden Members diverse voordelen en mogelijkheden om te golfen in recreatieve of wedstrijdvorm.

Member informatie

Young professionals met passie voor golf en ondernemen

Je bent jong, ambitieus, tussen de 25 en 40 jaar en wilt jezelf graag ontwikkelen in je persoonlijke en maatschappelijke carrière. Daarbij wil je het nuttige met het aangename verenigen om persoonlijk of als ondernemer te groeien, combineer je ondernemersdrift met golf op een toplocatie.

TDF Network

Ons zakelijk netwerk, ongekend krachtig!

Het corporate netwerk is speciaal voor ondernemingen die gebruik willen maken van het zakelijke netwerk van The Dutch. The Dutch biedt onder andere meerdere Business Memberships voor de zakelijk golfer. In overleg met u bekijken we graag welk Membership het beste bij uw bedrijf en uw wensen past.

Corporate network

Made in Scotland

Made in Scotland is in 1996 opgericht door vier golfprofessionals. Zittend voor het haardvuur in het clubhuis van Loch Lomond bezegelen Mauk de Booij, David Burnside, Alan Saddington en Jonas Saxton hun persoonlijke vriendschap en hun liefde voor golf. Zo startten zij Made in Scotland.

Onze historie

The Clan - A golf brotherhood!

Inmiddels zijn leden van de Raad van Bestuur van 50 topbedrijven Clan Member. In de beginjaren van Made in Scotland golfde de Clan op verschillende toplocaties in Europa – altijd met goede service, kwaliteit en faciliteiten op topniveau.