Guest Information

The Dutch is meer dan golf, het is een beleving.

Wat leuk dat wij u binnenkort mogen verwelkomen op The Dutch. U kunt tijdens deze dag genieten van onze huiselijke sfeer, de persoonlijke aandacht en  greens van topkwaliteit, ‘Be Part of The Dutch Family’.

Kledingvoorschriften

Prettige omgangsvormen worden op prijs gesteld en daarom vraagt The Dutch Members en hun gasten de volgende kledingvoorschriften in acht te nemen voor het clubhuis, de golfbaan en de oefenfaciliteiten:

  • Alleen golfschoenen met soft spikes zijn toegestaan.
  • Shirts dienen te zijn voorzien van korte- of lange mouwen en een kraag.
  • Heren worden geacht een lange golfbroek of een korte golfbroek op knielengte te dragen.
  • Dames worden geacht een lange broek, een bermuda of een golfrok te dragen.
  • Niet toegestaan zijn: spijkerbroeken, jogging- en trainingspakken en andere sportkleding.
  • The Dutch houdt zich het recht voor om een speler of speelster te weigeren als hij of zij niet voldoet aan de kledingvoorschriften van The Dutch.

Routebeschrijving

The Dutch ligt aan de Haarweg 3, 4212 KJ Spijk.

Bij aankomst bij The Dutch wordt u ontvangen door ons personeel bij de main gate. Hier krijgt u verdere informatie over waar u uw auto kunt parkeren.

Route

Golffaciliteiten

Op de driving range kunt u gratis gebruik maken van onze ballen. Onze golfballen hebben een 100% balvlucht. Deze ballen zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik op de driving range. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze gratis trolley service.

Voor het reserveren van elektrische trolly’s, buggy’s en handicarts kunt u contact opnemen met onze golfshop via 088 – 339 91 20.

Course information

Watertappunten in de baan

The Dutch vindt het belangrijk om het gebruik van plastic flessen te verminderen en heeft in de baan diverse watertappunten waar u uw eigen dopper of waterfles kunt vullen. Een The Dutch dopper kunt u ook aanschaffen in onze golfshop.

Lockerroom

In onze luxe lockerrooms zorgt onze Lockerroom Attendant ervoor dat het u aan niets ontbreekt. De persoonlijke lockers zijn bij aankomst in gereedheid gebracht, uw schoenen kunnen na een rondje golf worden gepoetst en de diverse gezellige zitjes nodigen uit voor een hapje en een drankje.

Neem ook een kijkje in ons mooie clubhuis via de 360 graden Tour, en geniet mee van onze geweldige golfcourse in de West Betuwe. Wordt onderdeel van de virtuele ‘Dutch Family’.

History

The Dutch is opgericht door en voor golfers, rond een ambitieus, ondernemend netwerk uit het bedrijfsleven. The Dutch weet zich jaar in jaar uit te onderscheiden door de vele topfaciliteiten en service, maar vooral door de aandacht voor de zakelijke golfer en zijn of haar relaties.

It’s no’ just a game… de missie die ontstaan is door vriendschap te combineren met de liefde voor golf. Ontdek het unieke verhaal achter Made in Scotland en The Dutch.

Meer over History

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met het Membership Services Team via e-mailadres membershipservices@thedutch.nl.

Zie ook onze website www.thedutch.nl