TheDutch4Kids Charity Day 2021

Na een jaar van afwezigheid vond op dinsdag 26 oktober 2021 wederom TheDutch4Kids Charity Day plaats. Dit jaarlijkse event, wat altijd op de laatste dinsdag in oktober plaatsvindt, is voor de stichting het hoogtepunt van het jaar.

Het weer was de deelnemers goed gezind en het was zeer aangenaam om te golfen voor het goed doel. Alle flights beschikten over een golfpro die tijdens de ronde de deelnemers kon begeleiden en waar mogelijk tips te geven in de baan. Er werd natuurlijk serieus gespeeld maar ook zeker met een glimlach. Het team van Made in Scotland met golfpro Graeme Brown won de Scramble wedstrijd, al was met het zonnetje en de uitstekende catering in de baan iedereen tevreden.

Na het golfen werd er genoten in het Clan Restaurant van een bijzondere avond. Waarbij ambassadrice Shirma Rouse o.a. bekent van The Voice samen met Gospel Choir ZO! binnen enkele minuten iedereen van de stoelen af kreeg. Het diner werd dit jaar verzorgd door Ollie Schuiling en zijn team van Restaurant Kasteel Heemstede. De met een Michelin ster bekroonde chef-kok heeft, samen met zijn team en het horeca team van The Dutch, laten zien wat ze in huis hebben en de gasten hebben zichtbaar genoten van de diverse gangen.

De avond ging na het diner verder met de inmiddels bekende veiling, waarin geboden kon worden op diverse items zoals een reis naar de Formule 1 in Barcelona en een meet en greet met Max Verstappen, maar ook een unieke gesigneerde tekening van Dick Bruna of een gast optreden van Shirma Rouse.

Samen met de loterij, waarin veel mooie prijzen ter beschikking zijn gesteld, was er aan het einde van de avond wederom een fantastisch bedrag opgehaald, namelijk € 121.570,-! De bestuursleden van TheDutch4Kids en de aanwezige goede doelen waren met dit resultaat uitzonderlijk blij. De stichting maakte tevens bekend dat met alle activiteiten in de loop der jaren de magische grens van één miljoen euro is opgehaald. Dit is natuurlijk fanatisch nieuws.

The Dutch en The Dutch4Kids wil iedereen bedanken voor hun ingezet en voor hun aanwezigheid.

Wilt u meer weten over TheDutch4Kids of een donatie maken, bezoek dan de website www.thedutch4kids.nl