Golfen en netwerken op de best onderhouden baan van Nederland

Je bent jong, ambitieus, tussen de 25 en 40 jaar en je wilt jezelf graag ontwikkelen in je persoonlijke en maatschappelijke carrière. Daarbij wil je het nuttige met het aangename verenigen om persoonlijk of als ondernemer te groeien, combineer je ondernemersdrift met golf op een toplocatie.

Download de TDF network brochure

Vrienden voor het leven

Ons netwerk is heel zakelijk maar niet op een zakelijke manier. Golf en sfeer zijn even belangrijke ingrediënten. Nergens in Nederland vind je zo’n gedreven zakelijk netwerk van jonge golfers als bij The Dutch. Met dit dynamische netwerk maak je vrienden voor het leven, niet alleen in de baan maar ook daarbuiten. De sfeer is relaxed en familair, ondanks het zakelijke karakter.

Ervaar The Dutch Futures Network zelf

De leeftijdsgroep 20-40 jaar heeft doorgaans een erg drukke agenda. Toch zien we dat veel van onze jonge Members onze netwerkevents op The Dutch erg trouw bezoeken. De meesten vinden het leuk om onderdeel te zijn van de hechte club die The Dutch Futures Network in een paar jaar is geworden. Waar ook dankbaar gebruik van wordt gemaakt, is de mogelijkheid om gasten mee te nemen. Dit netwerk staat altijd open voor nieuwkomers.

The Dutch Futures network zelf ervaren

Nieuwsgierig naar The Dutch Futures Network? Doe een keer mee met een van onze netwerkprogramma’s en ervaar het zelf. Vul het onderstaande formulier in dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn om je The Dutch Futures network zelf te ervaren.
    Bij het invullen van uw gegevens gaat u akkoord dat The Dutch uw gegevens gebruikt voor het verzenden van e-mails met promotionele inhoud. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Met plezier je Handicap verbeteren?

Dan is The Dutch Academy de plek waar je naar opzoek bent. Op de beste golf faciliteiten ga je aan de slag met de beste coaches.

Meer over The Dutch Academy