Vrienden voor het leven

Ervaar zelf het warme clubgevoel in dit jong en ondernemende netwerk

Nergens in Nederland vind je zo’n gedreven zakelijk netwerk van jonge golfers als bij The Dutch. Met dit dynamische netwerk maak je vrienden voor het leven, niet alleen in de baan maar ook daarbuiten. De sfeer is relaxed en familair, ondanks het zakelijke karakter. Dit netwerk staat altijd open voor nieuwkomers.

Registreer direct

Ondernemend netwerk

Je bent jong, ambitieus, tussen de 25 en 40 jaar en wilt jezelf graag ontwikkelen in je persoonlijke en maatschappelijke carrière. Daarbij wil je het nuttige met het aangename verenigen om persoonlijk of als ondernemer te groeien. Ook wil je je zakelijke netwerk graag uitbreiden, waardevolle contacten opdoen voor het leven en natuurlijk heb je een passie voor golf. Dan ben je net als alle jonge, zakelijke en gepassioneerde golfers een potentieel Member van het The Dutch Futures Network.

“De sfeer is relaxt en familair. Iedereen is binnen no time geïntegreerd.”

Kristin Schenkel – Advocaat, Arnhem

Wat kan je verwachten

Deelname aan deze dag kost € 125,- (excl. btw). Je neemt deel aan een 9 holes wedstrijd onder begeleiding van een aantal van onze jonge golfprofessionals. De drankjes, borrelhapjes en diner zijn inclusief.

Ook voor de jonge beginnende zakelijke golfer is de mogelijkheid om kennis te maken met golf door deelname aan onze Masterclass. 

Je kan eenmalig deelnemen aan een deze experience.

* In verband met corona is het helaas niet mogelijk om momenteel een Experience te boeken. 

Overige The Dutch Experiences

The Dutch Business & Golf Experience

The Dutch Business Experience

The Dutch Academy Experience