Maak kennis met The Dutch

Ook zonder een Membership is het mogelijk om eens een kijkje te komen nemen op The Dutch en gebruik te maken van de service en de faciliteiten die The Dutch biedt. Onderstaand de verschillende The Dutch Experiences, waar u eenmalig gebruik van kunt maken.

The Dutch Business & Golf Experience

Golfen op The Dutch en ervaar het warme clubgevoel

Deelnemen aan een van onze netwerkprogrogramma’s? Maak kennis met ons unieke Membernetwerk tijdens een van onze netwerkprogramma’s in ons sfeervolle clubhuis.

The Dutch Business Experience

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie?

The Dutch Business Experience biedt u de mogelijkheid om in ons sfeervolle clubhuis te vergaderen. In een inspirerende omgeving voelt u zich automatisch Part of The Dutch Family.

The Dutch Academy Experience

Trainen met het grootste plezier

The Dutch Academy is voor iedere golfer die meer plezier wil halen uit het golfspel. The Dutch Academy Experience geeft je de kans om kennis te maken met The Dutch Academy en The Dutch. Schrijf je snel in voor een van onze kennismakingsdagen!

The Dutch Futures Network Experience

Geen zin in saaie en stoffige zakelijk netwerkbijeenkomsten?

Maak kennis met The Dutch Futures Network. Jonge ambitieuze zakelijke golfers die tijdens een potje golf waardevolle zakelijke contacten opdoen in een sfeervolle omgeving.