Op reis met The Dutch Travel

Nieuw reis- en inspiratieplatform voor Members. The Dutch en Golfbusinessclass.com opereren vanaf begin 2023 samen in The Dutch Travel. Hét platform voor (luxe) golfreizen op maat, alsook voor incentives, grote sportevenementen, stedentrips en onuitwisbare vakanties.

Met Golfbusinessclass.com organiseert Elke Christiaans al meerdere reizen voor The Dutch. De Member-reis naar het Zuid-Spaanse Jerez dit najaar bijvoorbeeld en The Dutch goes to Aruba-trip in december zijn samengesteld door haar organisatie. Geen middle of the road, maar reizen die uitdagen om te gaan ontdekken. ,,Het tweedaagse golftoernooi op Tierra del Sol is een belangrijk element, maar hoe leuk is het niet om samen met The Dutch het eiland te gaan ontdekken?” zegt Elke. Als professioneel traveler – Elke is al bijna twintig jaar actief in de (golf)reiswereld – kent ze veel bestemmingen uit eigen ervaring. Ze speelde op golfbanen aan het andere eind van de wereld, ontdekt steden bij voorkeur op de fiets en kent tal van geheime culi- adresjes waar ze haar reisgezelschappen graag naartoe stuurt. Al die kennis is vanaf begin volgend jaar gebundeld en te proeven op het splinternieuwe platform The Dutch Travel. Een website waar Members van The Dutch toegang hebben tot het reisaanbod van Golfbusinessclass.com. Denk aan luxe golfreizen op maat, bezoek aan grote internationale sportevenementen als Formule 1 in combinatie met golf of spelen als onderdeel van een culinair weekend. ,,Het uitgangspunt bij alles is: het aanbieden van een unieke belevenis,” zegt Elke.

INNIGE SAMENWERKING
Na jaren op golfbanen in Nederland te hebben gewerkt, ging ze letterlijk haar horizon verbreden. Bij BurgGolf in Purmerend had ze geleerd om grote evenementen op te zetten. Sporten en culinair zat sowieso al in haar DNA met ouders die een tennisbaan met goed restaurant runden plus daarnaast haar eigen kilometers op de tennis-, dansen paardrijdteller en nog zo wat sporten. Waarom niet iets doen met al die kennis, dacht ze. Dat bracht Elke bij een bedrijf dat golfevents in het buitenland organiseerde. Op haar 22ste vloog ze de wereld over naar prachtige bestemmingen, waaronder de VS, Zuid-Afrika en Curaçao. Veel daarvan verkende ze vooraf op eigen houtje. ,,Ik heb geleerd hoe je snel goede kwaliteit hotels en golfbanen kunt onderscheiden.” Uiteindelijk was daar dan de stap naar zelfstandigheid. Golfbusinessclass.com maakte meteen een vliegende start. Algauw belandde ze ook op The Dutch om samen met de pro’s van Made in Scotland reizen te gaan organiseren voor de Members. Eerst nog kleinschalig, maar inmiddels staan er vele stippen in de reisagenda van The Dutch. Met circa twintig trips per jaar voor gezelschappen variërend van acht tot zestig deelnemers is er een innige samenwerking.

‘Zakelijk, individueel: iedereen die op reis wil, kan gebruikmaken van het platform.’’

EXCLUSIEVE BESTEMMINGEN
Dat zal vanaf de start van The Dutch Travel alleen maar meer worden. Zakelijk, individueel: iedereen die op reis wil, kan gebruikmaken van het platform. Elke: ,,De opties zijn oneindig. The Dutch Travel wordt een smeltkroes van alles wat nodig is voor een mooie reis én het wordt een inspiratieplatform met artikelen over onder meer de meest exclusieve plekken op deze aardbol die interessant zijn voor Members van The Dutch. Golfen op de mooiste locaties, buitencategorie hotels, sterrenrestaurants: lees het terug straks. Je vindt er tevens inspiratie voor ándere trips als een fietstocht door de stad waarbij je als een local tapastentjes bezoekt. De kracht van ons bedrijf is dat we die al die unieke plekken heel goed weten te vinden.” Voor de reis die Members van The Dutch naar Aruba maken, geldt eenzelfde concept. ,,We bieden fantastische bouwstenen om er een zeer speciale herinnering van te maken. Met een buggy door de woestijn, catamaranzeilen, samen met zeeschildpadden snorkelen, een food-toer door Oranjestad: zo creëer je zelf de ideale mix en word je onderdeel van je bestemming.”