Kom trainen op The Dutch?

De winterperiode staat voor de deur. Deze periode is uitermate geschikt om aan je spel of juist aan je fysieke ontwikkeling te werken voor het volgende golfseizoen.

Sinds twee jaar bestaat The Dutch Academy, de plek voor alle golfers die met plezier aan zijn of haar golfspel willen werken. Zo hebben golfers uit heel Nederland de mogelijkheid om op de fantastische golffaciliteiten van The Dutch te trainen aan de swing, putt of chip. Wil je liever rustig aan het fysieke gedeelte werken? Dan is onze fitness ruimte uitermate geschikt om in alle rust te kunnen sporten.

 

 

De komende maanden kun je kennismaken met The Dutch Academy voor een éénmalig bedrag van € 50,- p.p. Hiervoor ontvang je een 2,5 uur durende introductie op The Dutch Academy en kun je na de kennismaking gedurende deze dag zelfstandig trainen op de mooiste greens of op de gras tee driving range van The Dutch Academy.

De eerstvolgende The Dutch Academy Experience is woensdag 21 oktober en daar kan je je nu voor inschrijven. Kom het zelf eens ervaren, de experience is er voor iedere type golfer ongeacht uw handicap met een vriend of vriendin en laat je inspireren door onze coaches en de warmte van onze club.

The Dutch Academy Experiences 2020

Inschrijven is mogelijk via de Experience pagina

Woensdag 21 oktober 2020 – 15.30 uur
Zaterdag 14 november 2020 – 10.00 uur
Zaterdag 12 december 2020 – 12.00 uur