The Home of Business golf

The Dutch is ‘The Home of Business golf’ voor golfend Corporate Nederland. Ondernemers, MKB, DGA’s en C-Level treffen elkaar door middel van Business events of de Network Programs. Door de diverse netwerken die The Dutch biedt, ontstaan vriendschappen en verbroedering waarbij ‘business & pleisure’ de verbindende factor zijn.

Die verbinding wordt op The Dutch door middel van haar diverse netwerken enorm versterkt en gestimuleerd. Elk netwerk heeft een eigen doelgroep, van C-level, MKB tot het Corporate Network program Under 40. Onderling verbinden tijdens netwerkbijeenkomsten die begeleid worden door de golfprofessionals is de kracht van The Dutch.

Die verbinding van golfprofessionals is ook aanwezig tijdens Business Events met relaties. The Dutch Experience is voelbaar voor de gasten doordat zij zich net zo welkom voelen als de Members.

The Dutch

The Dutch is een echte moderne klassieker. Een Members Only golfclub, gelegen in Spijk (gemeente West Betuwe), centraal gelegen tussen het groene hart en de Betuwe. De baan behoort tot de top van Europa en heeft naast een Championship golfbaan, een Golf Academy waar Members naast de talenten van de toekomst trainen aan hun golfspel. Het Victoriaanse clubhuis heeft 12 open haarden en voorziet in diverse vergadermogelijkheden in de Schotse stijl die kenmerkend is voor het clubhuis met de Spijkbar als ‘het hart van The Dutch’.

18 holes ontworpen door Colin Montgomerie met vlakke teeboxen, fairways wanneer je ze raakt echt beloond wordt voor je goede slag en greens die voor sommige als overweldigend beschouwd worden maar als golfer eigenlijk alleen maar gelukkig van kan worden.
The Dutch, een inland linksbaan die in 2026 pas 15 jaar in het Nederlandse golflandschap aanwezig is maar door de golfliefhebber en de ondernemer wordt gezien als een ‘Home away from home’.

The Home of Business Golf

Graag horen we uw verhaal, maak kennis met één van onze golfprofessionals onder het genot van een kop koffie in onze Spijkbar.

Naam(Vereist)