Het vernieuwde terras op The Dutch is weer open!

Update 19 Mei 2021:

Vanaf vandaag kunnen wij onze Members en gasten weer begroeten op ons (vernieuwde) terras.

Eindelijk mogen we weer! Vanaf vandaag mogen we onze Members en gasten weer ontvangen op ons terras voor een heerlijk hapje en een drankje.

Ons terras heeft een gehele metamorfose ondergaan waardoor we (wanneer de maatregelen het toelaten) nog meer personen op ons terras kunnen ontvangen. We zijn enorm blij met het resultaat. Samen met de nieuwe menukaart gaan we een mooie zomer tegemoet!

De geldende corona maatregelen dienen hierbij uiteraard wel in acht genomen te worden, waarbij ons terras iedere dag geopend is vanaf 08.30 tot 20.00 uur. Onze keuken is open van 10.00 uur tot 19.30 uur. Indien Members en/of gasten niet uit hetzelfde huishouden komen, mag het gezelschap aan tafel niet uit meer dan twee personen bestaan; bij een huishouden uiteraard wel.

Als Members een starttijd gereserveerd hebben, mogen zij 40 minuten voor de starttijd al plaatsnemen op het terras. Na de golfronde hebben we gedurende een uur een tafel voor onze Members en gasten gereserveerd voor een hapje en een drankje.

Golfers hebben hierbij voorrang. Wel nemen we een beperkt aantal reserveringen aan van Members die niet komen golfen. Telefonisch reserveren kan via de golfshop op nummer 088 – 339 91 11.

Wij zijn verheugd om onze Members en gasten weer op ons nieuwe terras te mogen ontvangen!

Meer informatie en het laatste nieuws vind u als Member in onze app.