Goodwill Evenement van de BMVG en The Dutch groot succes

Net zoals veel evenementen in Nederland veel last hebben van maatregelen om corona terug te dringen, werden ook The Dutch en BMVG geconfronteerd met deze situatie. Beide partijen zijn daarom met elkaar in overleg getreden om te bespreken wat er wél mogelijk was. De uitkomst van dit overleg was het Top Golf 4 Disabled Goodwill Event.

Op zaterdag 11 juli 2020 is het Top Golf 4 Disabled voor de eerste keer gespeeld op The Dutch. Dit event is het eerste van een nieuwe jaarlijkse reeks op weg naar de organisatie van het Europees kampioenschap voor disabled golf in Nederland.

Het is dan geweldig om te zien dat ondanks de coronamaatregelen, 54 deelnemers, waarvan 18 spelers uit de top van disabled golf in Nederland aanwezig waren. Members van de The Dutch en gasten van de BMVG speelden mee in dit event. Het is dan ook nog eens bijzonder dat disabled golfster Daphne van Houten iedereen verslaat met een prachtige score van 37 Stableford punten.

Een spontane actie van een van de Members van The Dutch heeft ervoor gezorgd dat alle loten van de loterij zijn verkocht. Dit resulteerde in een mooie opbrengst van 5.000 euro. Dit bedrag zal door BMVG worden besteed om disabled golf verder te ondersteunen.

Uiteraard is het niet mogelijk om deze loterij te organiseren zonder onze partners: Aruba Tourism, Gastbistro Maximaal, Calaway en Relatiegeschenken Van Helden. Zij hebben gezorgd voor een mooi prijzenpakket.

The Dutch had prima voorzorgsmaatregelen getroffen in verband met de 1,5 meter afstand op het terras, waardoor alle deelnemers gezellig en veilig met elkaar hebben kunnen borrelen en nagenieten.

De greenkeepers van The Dutch hadden ervoor gezorgd dat de baan er uitstekend bijlag. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd event, dat zeker zal worden herhaald in 2021.

De beste inkijk in de disabled golfwereld bieden wij jullie aan met deze video. Neem gerust je tijd

Tot 10 juli 2021 dan zijn we er weer!