Corono protocol The Dutch: Laatste update 18 december 2021

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die op zaterdag 18 december jl. zijn aangekondigd, willen we u hierbij op de hoogte brengen wat de gevolgen van deze maatregelen zijn voor uw bezoek aan de The Dutch.

The Dutch is verheugd dat ondanks de situatie, golfen nog is toegestaan. We doen er alles aan om dit in goede banen te leiden. Ook zetten we alles op alles om het aantal starttijden te maximaliseren. We hopen op uw begrip met betrekking tot alle benodigde aanpassingen op de teesheet.

Onze teesheet is tijdelijk gesloten. Wanneer de nieuw indeling van de teesheet is doorgevoerd zal deze wederom online komen.

Heeft u een flight van 3 of 4 personen geboekt staan voor zondag 19 december? Dan kunt u zich gewoon op zondag 19 december melden in The Dutch Café op de driving range. Dan worden de flights ter plaatse opnieuw ingedeeld.

Hieronder vindt u een opsomming van ons corona protocol:

Golfen
Golfen blijft mogelijk en is toegestaan in flights van 2 personen. Heeft u al een flight van meer dan 2 personen geboekt dan wordt er contact met u opgenomen en kijken we naar een passende oplossing. De oefenfaciliteiten, met uitzondering van de fitness op The Dutch Academy, zijn normaal geopend. Hierbij vragen u wel om rekening te houden met de 1,5 meter regel en om groepsvorming te voorkomen.

Clubhuis en vergaderen
Per direct zal ons clubhuis (horeca, shop, lockerrooms en vergaderruimtes) tot nadere orde gesloten blijven. U kunt wel gebruiken maken van het toilet bij de entree van het clubhuis. Vergaderen in het clubhuis is tot nadere orde niet mogelijk.

Horeca
De Spijkbar en het Clan restaurant zijn tot nadere orde gesloten. U kunt tijdens uw bezoek aan The Dutch gebruik maken van The Dutch Café waar u o.a. koffie, thee, broodjes en snacks kunt verkrijgen. Tevens kunt u ook terecht bij de baanhuisjes van hole 5 en 12 die vanaf heden beide weer in gebruik worden genomen.

Betaalmogelijkheden
Door de omstandigheden is het in de komende periode alleen mogelijk om via pin of Prepaid te betalen. Houd hier rekening mee wanneer u bijvoorbeeld met gasten komt. Uw prepaid aanvullen? Hiervoor kunt u terecht bij de starters.

Mondkapjes en 1,5 meter
Wanneer u zich verplaatst in het The Dutch Café is het dragen van een mondkapje voor iedereen verplicht en daarbij dient u rekening te houden met de 1,5 meter regel.

Events
Heeft u in de komende periode een event gepland staan op The Dutch, dan zal een van onze medewerkers van de afdeling Events contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u direct al een concrete vraag dan kunt u een e-mail sturen naar events@thedutch.nl

Basisregels
Testen bij klachten, 1,5 meter afstand, schud geen handen, was vaak genoeg uw handen, hoest en nies in de elleboog en zorg voor voldoende frisse lucht in binnenruimtes.

Als The Dutch volgen wij het advies van de NGF op en de opgelegde regels van de overheid. We reken op uw begrip. Voor vragen of opmerkingen over dit onderwerp kunt u mailen naar: communicatie@thedutch.nl Voor een compleet overzicht verwijzen we u naar de website van de Rijksoverheid.