Uniek Membernetwerk

Het unieke Membernetwerk is wat The Dutch extra bijzonder maakt. Combineer kennis en het netwerk met golf en geniet van de unieke sfeer en faciliteiten. The Dutch biedt zakelijke golfers een toplocatie met een hoogstaand en persoonlijk serviceniveau voor u en uw relaties.

Download onze brochure

Maatwerk

Het bepalen welk Corporate Membership en welke bijbehorende services het beste bij uw bedrijf passen, is maatwerk. Er zijn diverse Corporate Memberships beschikbaar voor grote en kleinere ondernemingen. We nemen hiervoor graag de tijd met u tijdens een uitgebreid intakegesprek op The Dutch.

Golf en netwerken gaan hand in hand

Naast het golfen en ons netwerk kunt u als Corporate Member ook gebruik maken van alle faciliteiten op The Dutch en van The Dutch Academy. Om samen met uw klanten of relaties in een inspirerende omgeving over zaken te praten waarbij de sfeer van The Dutch u helpt om ongedwongen zaken te doen, is precies het doel van The Dutch.

The Dutch is de plek waar u werkt, netwerkt en zich thuisvoelt.

The Dutch Business Network zelf ervaren?

Nieuwsgierig naar onze netwerken? Doe een keer mee met een van onze netwerkprogramma’s en ervaar het zelf. Vul het onderstaande formulier in dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn om de The Dutch zelf te ervaren.
    Bij het invullen van uw gegevens gaat u akkoord dat The Dutch uw gegevens gebruikt voor het verzenden van e-mails met promotionele inhoud. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

The Dutch Experiences

The Dutch Business & Golf Experience

The Dutch Business Experience

The Dutch Academy Experience