Een echt clubgevoel

Ervaar zelf het warme clubgevoel in één van onze netwerken

Op The Dutch gaan golf en netwerken hand in hand. Het (zakelijke) netwerk dat de Members verenigt, is niet alleen uniek maar ook sterk verbindend.

Registreer direct

Be part of The Dutch Family

The Dutch is opgericht door en voor golfers, rond een ambitieus, ondernemend netwerk uit het bedrijfsleven. The Dutch kenmerkt zich niet alleen door haar unieke Membernetwerk maar de combinatie van kennis en contacten met het plezier van golf is het genieten van de unieke sfeer en de faciliteiten.

The Dutch is waar je werkt, netwerkt en je thuisvoelt.

“De gastvrijheid is uniek”

Ad Riebergen – Ondernemer, Sliedrecht

Wat kunt u verwachten

Met The Dutch Business & Golf Experience ervaart u precies waar The Dutch voor staat, golfen met het unieke netwerk. Dit moet u zelf ervaren! Naast zakelijke contacten worden er ook bijzondere vriendschappen gesloten.

Deelname aan deze dag kost € 225,- (excl. btw). U neemt deel aan een van de netwerkprogramma’s die bij u past waarbij u samen met de deelnemers eerst gaat trainen (ca. 60 min) waarna u 9 holes speelt. Tijdens deze kennismaking maakt u tevens kennis met een aantal Founders en golfpro’s. De drankjes tijdens de borrel en het diner zijn inclusief.

Overige The Dutch Experiences

The Dutch Academy Experience

The Dutch Business Experience

The Dutch Futures Network Experience