Een echt thuisgevoel

The Dutch is waar u werkt, netwerkt en geniet.

Wanneer u eenmaal de deur binnenstapt dan ervaart u zelf deze warme huiselijk sfeer. De juiste setting om met uw collega’s of relaties te genieten van de faciliteiten en de persoonlijke service.

Registreer direct

Sfeervolle locatie

Het clubhuis van The Dutch kenmerkt zich door haar warme en sfeervolle inrichting. Elke ruimte heeft een eigen stijl. De medewerkers van The Dutch doen er alles aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen en een warm thuisgevoel te geven. 

The Dutch biedt veel mogelijkheden om non golf events te organiseren in een van de sfeervolle ruimtes. Van een kleine vergadering tot grote bedrijfspresentaties, alles is mogelijk en op maat in te vullen. In overleg met de keuken kunnen we deze dag aankleden met een heerlijke lunch, een uitgeserveerd diner of een informele BBQ op ons terras. 

"Op The Dutch heerst een informele en ongedwongen sfeer waardoor je niet het gevoel hebt dat je aan het werk bent."

Wat kunt u verwachten

Een dagdeel vergaderen in een van onze ruimtes met lunch kost € 57,00 p.p.. Een hele dag gebruik maken van de vergaderfaciliteiten kost € 70,00 p.p. Dit is inclusief onbeperkt koffie/thee en water en het gebruik van presentatiemateriaal zoals beamer, scherm, schrijfmaterialen en/of flipover. Overige drankjes zijn op nacalculatie.

U kunt eenmalig deelnemen aan The Dutch Experience.

Mocht u aan het eind van de dag in onze Spijk bar of op ons terras willen dineren dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Overige The Dutch Experiences

The Dutch Business & Golf Experience

The Dutch Futures Network Experience

The Dutch Academy Experience