Wat kunt u verwachten

Met The Dutch Business & Golf Experience ervaart u precies waar The Dutch voor staat, golfen met het unieke netwerk.. Dit moet u zelf ervaren! Naast zakelijke contacten worden er ook bijzondere vriendschappen gesloten.

Deelname aan deze dag kost € 175,- (excl. btw). U neemt deel aan een van de netwerkprogramma’s die bij u past waarbij u samen met de deelnemers eerst gaat trainen (ca. 60 min) waarna u 9 holes speelt. Tijdens deze kennismaking maakt u tevens kennis met een aantal Founders en golfpro’s. De drankjes tijdens de borrel en het diner zijn inclusief.

Friend of The Dutch

U wordt automatisch Friend of The Dutch na deelname aan een van The Dutch Experiences. Hiermee krijgt u diverse voordelen als non-Member en wordt u geïnformeerd via onze speciale Friend of The Dutch nieuwsbrief.

Test formulier The Dutch 2.2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas porta lorem eu sapien interdum vestibulum. Duis ullamcorper pulvinar est, sodales mattis eros. Quisque eu lacinia lacus.

Be part of the Ducth Family

The Dutch is opgericht door en voor golfers, rond een ambitieus, ondernemend netwerk uit het bedrijfsleven. The Dutch kenmerkt zich niet alleen door haar unieke Membernetwerk maar de combinatie van kennis en contacten met het plezier van golf is het genieten van de unieke sfeer en de faciliteiten.

Op The Dutch gaan golf en netwerken hand in hand. Het (zakelijke) netwerk dat de Members verenigt, is niet alleen uniek maar ook sterk verbindend.

Overige The Ducth Experiences

Business Experience

Business Experience

Business Experience