BMVG en The Dutch zetten nieuwe stap in samenwerking

Om de samenwerking tussen The Dutch en BMVG te bevestigen stelt BMVG een speciale BMVG / TOPGOLF4DISABLED buggy ter beschikking.

De doelstelling om mindervaliden golf in het algemeen en disabled top golf in het bijzonder te bevorderen en faciliteren wordt door beide organisaties een warm hart toegedragen.

Deze unieke samenwerking komt tot uitdrukking in het Goodwill event dat deze zomer op The Dutch is gespeeld en de gezamenlijke wens om in 2023 de Europese Kampioenschappen Disabled Golf naar The Dutch te halen.

De buggy is beschikbaar tegen betaling voor alle leden en bezoekers van The Dutch. Uiteraard krijgen disabled golfers voorrang. Door de logo’s op de buggy wordt de samenwerking tussen BMVG en The Dutch nog zichtbaarder.

BMVG ervaart de samenwerking met The Dutch en haar leden als zeer warm en ondersteunend. Mark Tempelman, secretaris van de BMVG “Dit is weer een mooie stap die we hebben kunnen maken. Het is uiteraard onze hoop en verwachting dat meer partijen ons en onze doelstellingen gaan ondersteunen”.