The Dutch: Beste Golfbaan van Nederland volgens de World Golf Award 2023

Bij The Dutch streven we ernaar om niet alleen de verwachtingen te overtreffen, maar ook om de norm te stellen voor wat de beste golfbaan in Nederland zou moeten zijn. We zijn vereerd en verheugd dat we zijn bekroond met de prestigieuze World Golf Award 2023 voor de beste baan van Nederland, en we willen graag met u delen waarom we als de beste worden beschouwd.

De beste golfbaan van Nederland

Onderhoud van Wereldklasse

Het begint allemaal met ons toewijding aan onderhoud van wereldklasse. Onze toegewijde team van greenkeepers werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat onze fairways, greens en faciliteiten in optimale conditie verkeren. Het resultaat is een golfbaan die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een genot om op te spelen. De baan van The Dutch is meerdere malen verkozen tot best onderhouden baan door Leading Courses.

Onze Greenkeepers!
Greenkeepers

Service op Maat

Bij The Dutch geloven we in persoonlijke service. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om elke golfervaring onvergetelijk te maken. Van het begroeten van je bij aankomst tot het leveren van diensten die aan jouw behoeften voldoen, streven we ernaar om jou de best mogelijke service te bieden.

De Perfecte Golfbaan

Onze golfbaan is zorgvuldig ontworpen om een uitdagende, maar eerlijke ronde golf te bieden. Het prachtige landschap, de strategisch geplaatste hindernissen en de zorgvuldig aangelegde holes maken The Dutch tot een waar paradijs voor golfers van alle niveaus.

The Golfcourse

Prachtige Natuurlijke Schoonheid

De natuurlijke omgeving van The Dutch is ongeëvenaard. Onze golfbaan is omgeven door een adembenemend Nederlands landschap, met een overvloed aan flora en fauna die de golfervaring verrijken.

Elegante Uitstraling

Bij The Dutch hebben we aandacht besteed aan elk detail om ervoor te zorgen dat onze golfbaan een elegante uitstraling heeft. Van het clubhuis tot de kleedkamers, weerspiegelen al onze faciliteiten de verfijning en klasse die je van de beste golfbaan in Nederland mag verwachten.

Bij The Dutch hebben we er trots op dat we de titel “Beste Golfbaan van Nederland” mogen dragen volgens de World Golf Award 2023.