360 graden op The Dutch

Met trots kan The Dutch haar 360 graden Tour presenteren. Dé kans om een kijkje binnen de poorten van The Dutch te nemen. Deze 360 graden Tour geeft een kijkje in het mooie clubhuis van The Dutch, maar laat men ook meegenieten van de geweldige golfcourse in de West Betuwe. Wordt onderdeel van de virtuele ‘Dutch Family’ en bekijk onze 360 Tour.

Golf staat bij ons op nummer 1 maar daarnaast streven wij naar een topbeleving in alle facetten binnen de poorten van onze mooie golfclub. Vanaf de poort tot aan de tee en van onze unieke lockerrooms tot aan onze gastvrije shop met prachtige kleding en accessoires. Al deze facetten van een echte beleving zijn nu vastgelegd in onze eigen exclusieve 360 graden Tour.

Bekijk de tour via: www.thedutch.nl/360

De 360 graden Tour is geproduceerd in samenwerking met Youreka. Youreka maakt 360 graden en Virtual Reality ervaringen mogelijk. Youreka maakt deze Tours voor bedrijven met als doel het vertellen van een echt verhaal, om zo conversies te stimuleren. Een van de grootste projecten is de virtuele tour tijdens The Ryder Cup in 2018. Zo creëerde Youreka een immense beleving met deze Virtuele Tour tijdens het legendarische sportevenement.

“Voel hoe het is om op een van de Greens te staan, bekijk de badkamer van Team Europe, sta tussen de menigte op de tribune, we hebben het allemaal vastgelegd”.

Ook voor The Dutch heeft Youreka een Virtuele ervaring gerealiseerd. Met de 360 graden Tour zijn zowel de Greens als het Clubhouse begaanbaar alsof je er echt staat. In het Clubhouse zijn de verschillende ruimtes waaronder The Foundersroom te vinden, waar, wanneer de situatie het toelaat, vergaderingen en private dining georganiseerd kunnen worden voor onze Members.

Onze bezoekers op de website kunnen aan de hand van een teaser een kijkje nemen in onder andere de lockerrooms en de Spijkbar. In deze virtuele tour zijn er ook nog een aantal leuke facts & figures toegevoegd op verschillende plekken in het Clubhouse. Laat je meenemen in alles wat The Dutch te bieden heeft.