The final chapter of 2021

Terug naar het begin - Deel 1

10 years The Dutch

The Dutch bestaat 10 jaar. Dit willen we vieren met onze Members, maar ook delen met de mensen die The Dutch in de afgelopen jaren in hun hart hebben gesloten. Bekijk gedurende het gehele lustrumjaar naar onze speciale videoreeks over het ontstaan van The Dutch, het heden en de toekomst.

Trailer

Trailer

Finally 2021. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Óns jaar, waarin we ons 10-jarig jubileum vieren. We beginnen dit jaar met een belangrijke boodschap. Over de ziel van The Dutch. Dus lenen we even 3 minuten van uw tijd. Ga zitten, zet het geluid hard aan en ervaar The Dutch…

Deel 1 - De Pro's

Onze Golfpro's

In januari trapten we af met de eerste video over 10 jaar The Dutch. Gedurende dit lustrumjaar nemen we u graag mee op reis en vertellen we ons verhaal.Verhalen die de ziel, kracht en essentie van onze club tonen. Ons eerste hoofdstuk gaat over onze Pro’s. Laat u onderdompelen in ons verhaal en passie.

Deel 2 - Greenkeepers

Greenkeepers

Vol trots delen we hierbij het derde hoofdstuk van ons verhaal, over onze baan en ons team van greenkeepers die dag in, dag uit onze baan in topvorm houdt. Met een passie en betrokkenheid die ons elke keer weer raakt. Sit back en laat u meevoeren in de wereld van greens & bunkers door de ogen van onze eigen greenkeepers.

Deel 3 - Golf operations

Golf operations

Het gastheerschap van The Dutch is mede gebouwd op een unieke samenwerking van onze Golf Operations collega’s.

Een krachtig team dat voor én achter de schermen dagelijks aan de bijzondere beleving van The Dutch werkt. Geniet van het derde deel van ons verhaal, waarbij dit essentiële onderdeel van onze organisatie zichtbaar wordt en we kennis maken met de passie van ons Golf Operations Team.

Deel 4 - F&B

F&B

Waar de baan u trakteert op een uitdaging op golfgebied, verrassen wij u juist graag op het culinaire vlak. Ons F&B team staat dag in, dag uit voor u klaar en is altijd bezig de ultieme smaaksensatie te creëren. Met deze video nemen wij u mee voor een kijkje in onze keuken. Enjoy…