108 holes voor het goede doel

Hardlopend golfen voor Stichting Toekomstweg

Afgelopen maandag 27 maart heeft Robert Stevens, Made in Scotland golfprofessional en commercieel directeur van The Dutch, 108 holes voor het goede doel gespeeld. Na zijn succes in 2018 heeft Robert zijn record van 100 holes op één dag verbeterd. Zijn gemiddelde tijd per 18 holes was 1 uur en 25 minuten waarvan de eerste ronde zelfs 1 uur en 2 minuten, letterlijk speedgolf.

Met deze actie heeft hij ruim € 14.000,- opgehaald voor Stichting Toekomstweg, deze stichting heeft al vele projecten succesvol weten te volbrengen. Diverse voedselprojecten lopen op dit moment in Suriname, en ook de bouw van twee scholen en onderhoud hiervan worden tot op de dag van vandaag doorgezet. Ook door de donatie van goederen, kleding, boeken en speelgoed van vele particulieren in Nederland zijn vele Surinaamse kinderen en weeshuizen door de stichting blij gemaakt.

,,Dit goede doel is tastbaar voor mij omdat het een initiatief is van twee Members van The Dutch. En daar zet ik me graag voor in.”

Support
Naast dat dit goede doel een initiatief is van twee Members van The Dutch, hebben vele Members een donatie gedaan en zelfs vier rondes meegelopen en gegolfd. Ook heeft het personeel van The Dutch haar steentje bijgedragen. Het weer daarentegen was deze maandag wat wispelturig met strak blauwe luchten en hier en daar een regenbui of zelfs een natte sneeuw. Maar dat heeft Robert niet weerhouden om deze fantastische prestatie te volbrengen.

Donatie
Wilt u alsnog een donatie doen om dit mooie initiatief te steunen dan kunt u dat doen door op deze link te klikken en een bedrag te storten. Namens Robert en Stichting Toekomstweg danken wij u hartelijk.